Victor Mooren academie: werk aan een slanker en fitter lichaam

Tegenwoordig is er via het internet zoveel informatie te vinden omtrent afvallen en voeding, dat je door de bomen het bos niet ziet. Hierdoor is het moeilijk om feiten te onderscheiden van fabels. 

Doordat ik de afgelopen jaren veel kennis heb opgedaan op het gebied van vetverlies en gedragsverandering en honderden klanten geholpen met afvallen, heb ik veel inzicht gekregen van wat werkt.

Ik combineer een wetenschappelijk onderbouwde aanpak met meer dan 10 jaar praktijkervaring in online fitness coaching. Via mijn academie help ik jou aan een slanker en fitter lichaam, gewoon op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Alles is toegankelijk en bewezen effectief.

Bewezen praktijk

Met bijna 10 jaar ervaring als online diëtist gespecialiseerd in fitness en leefstijl, heb ik inmiddels honderden mensen geholpen met afvallen, spieropbouw en een leefstijl die het leven verrijkt.

Cursus online afvallen

De cursus richt zich op afvallen i.c.m. een leefstijl dat je kan volhouden. De pijlers gedragsverandering, leefstijl en voeding staan hierin centraal. Kortom, het complete plaatje om je doelen te behalen.

Community

Naast de cursus krijg je toegang tot de community. In de community kun je al je vragen stellen, ervaringen delen, feedback vragen en meedoen aan live sessies. Je staat er niet alleen voor!