Online fitness coaching

Samen werken aan jouw fitness doelen met mijn online fitness coaching

Je bent fanatiek aan het werk met je fitness doelen. Het probleem is dat je dagelijks wordt overweldigd met zoveel (tegenstrijdige) informatie omtrent fitness, voeding en training.

Dit maakt je onzeker met wat je doet, zorgt ervoor dat je moeilijk resultaten behaalt en het maakt het ronduit lastig om langdurig aan je fitness doelen te werken.

Daarom geloof ik in de kracht van online fitness coaching. Als online personal fitness coach combineer ik jarenlange praktijkervaring, bewezen strategieën en de meest recente wetenschappelijke inzichten om te werken aan je doelen.

Ik ben expert op gebied van spieropbouw, vetverlies en jou helpen om deze lifestyle vol te houden.

Je krijgt de vaardigheden aangeleerd om je doelen te behalen en waar je heel je leven gebruik van blijft maken.

Waarom heb je een online personal fitness coach nodig?

Er zijn genoeg redenen om met mij als online personal fitness coach samen te werken.

✅ Je bent aangekomen en hierdoor zit je minder lekker in je vel. Je wilt graag afvallen, maar het kost je erg veel moeite.

✅ Je hebt al vaker afvalpogingen gedaan, maar helaas kom je op korte termijn weer aan.

✅ Je hebt weinig tot geen succes met spiermassa opbouwen.

✅ Het hebben van een jong gezin, een onregelmatig dienstverband of een druk sociaal leven, maken het erg lastig om te werken aan een gezondere lifestyle.

Je wilt…

✅ Een voedingspatroon volgen waarmee je resultaat behaalt en het goed blijft volhouden. Geen strenge regels en honger lijden. Je wilt het kunnen combineren met je sociale leven.

✅ Een trainingsschema dat goed binnen je leefsituatie past, waar je continue progressie mee boekt en het trainingsplezier hoog blijft.

✅ Meer structuur, regelmaat en gemotiveerd blijven gedurende je fitness journey.

✅ Vaardigheden voor het leven opdoen om je doelen te behalen en te behouden. Dat je ook zonder de hulp van een online personal fitness coach verder kan.

coach fitness online

Persoonlijk

Op basis van je wensen en huidige leefsituatie ontwikkel ik een plan. Dat gaan we gezamenlijk finetunen, zodat alles wat je doet volledig binnen je huidige leefsituatie past. Het is echt een teamwork!

Onderbouwd

De adviezen die je krijgt, zijn goed onderbouwd. Zo verspil je geen tijd en energie aan wat niet werkt. Je blijft beter gemotiveerd en zo kunnen we sneller, betere resultaten boeken.

Vaardigheden

Je doet vaardigheden voor het leven op. Dit zodat je deze lifestyle op lange termijn kan volhouden en jouw gewenste shape kan blijven onderhouden.

Ik volg Victor al jaren op social media om zijn artikelen, hij schrijft heldere artikelen in begrijpbare taal over onderwerpen en hij onderbouwd alles waardoor hij zich onderscheidt van andere coaches. Zijn coaching was idem dito. Als ik vroeg naar waarom hij bepaalde keuzes maakte werd hier duidelijk een uitleg over gegeven. Dit miste ik altijd bij andere coaches. Ik ben zelf kritisch (en eigenwijs) en wil het hoe en waarom weten. Victor heeft gewoon ontzettend veel know how en kijkt echt per persoon wat hij of zij nodig heeft en remt af waar nodig. Legt alles met geduld uit en straalt rust uit. En niet alleen op het vlak trainen maar zeker ook het mentale stuk. Ik heb goeie tips gekregen en ben zeker weer een stuk verder gekomen. Ik raad hem zeker aan.

Diana

De 3 pijlers van online fitness coaching

Om aan je doelen te werken focussen we ons op de 3 pijlers die er écht toe doen: lifestyle & mindset, voeding en training.

Lifestyle & mindset

Bij het werken aan je fitness doelen, spelen lifestyle & mindset een enorm belangrijke rol.

Lifestyle gaat over al het gedrag buiten de sportschool. Denk hierbij aan je eetgedrag, planning, ontspanning, etc. Met een gezin, een drukke baan, etc. is het een grote uitdaging om aan je fitness doelen te werken.

Ik ben er voor je om je hierdoor heen te leiden. Zelf heb ik ook een gezin met twee kleine kinderen en kan ik het heel goed inleven hoe lastig het soms kan zijn, om aan je doelen te werken.

Mindset gaat over gemotiveerd blijven, ook als het even allemaal tegen zit. En hoe je deze lifestyle op lange termijn blijft volhouden.

  • Werk aan realistische en haalbare doelen.
  • Blijf gemotiveerd.
  • Je doet de vaardigheden op om deze lifestyle vol te blijven houden.
online coaching voeding

Voeding

Starten met een ‘nieuw’ dieet is vaak de makkelijkste stap. Het op de lange termijn volhouden, daar zit de uitdaging. Wat je nu eet, wil je namelijk ook over een aantal maanden of jaren ook kunnen eten.

Daarom gebruiken we je huidige voedingspatroon als basis en krijg je feedback om je huidige voeding stap voor stap te verbeteren. Zo behaal je resultaat terwijl je flexibiliteit behoudt.

Ook leer ik je de vaardigheden om beter te leren omgaan met verleidingen en etentjes buitenshuis. Je bouwt aan nieuwe eetgewoontes die je deze keer wél kan volhouden.

  • Een voedingsplan met passende calorieën en macronutriënten dat bij jou aansluit en waar je resultaat mee behaalt. Je hoeft niet apart te koken of heel anders te eten!
  • Voldoende variatie en makkelijke ideeën voor recepten. Je hoeft geen keukenprins(es) te zijn.
  • Je leert vaardigheden ontwikkelen om betere keuzes te maken en zoveel mogelijk vrijheid in je voeding te behouden.

Training

Populaire schema’s geven tot op een zekere hoogte resultaat. Het is echter niet op maat, waardoor er problemen ontstaan zoals stagnatie, blessures en verlies van plezier. Uit je training kan je zo veel meer halen!

Daarom ontvang je tijdens mijn online fitness coaching een trainingsschema dat is afgestemd op jouw voorkeuren en belastbaarheid.

Het trainingsschema wordt aangepast op basis van je progressie. Dit zodat je resultaat blijft boeken en plezier behoudt in je trainingen.

Je kunt ook feedback krijgen op de uitvoering van je oefeningen, zodat je nog meer rendement haalt uit de begeleiding.

  • Houdt je trainingen bij in de fitness app. Je progressie wordt hierin overzichtelijk bijgehouden.
  • Instructiefilmpjes van de oefeningen voor de juiste houding. Je kunt makkelijk techniekfilmpjes delen via de app.
  • Je bent niet afhankelijk van een sportschool. Je kunt de online fitness coaching perfect combineren met thuis trainen.
online personal trainer

Van alle trainers en coaches die ik heb gehad is Victor de meest toegankelijke en realistische. En heel belangrijk, hij heeft de ervaring, niet alleen als bodybuilder in zijn jonge jaren, maar ook als iemand met verantwoordelijkheden in een gezin. En dat maakt Victor uniek; hij kan zich gemakkelijk verplaatsen in mijn situatie.

Cem

Jouw online personal trainer

In 2005 begon ik met krachttraining met als doel om mijn lichaam te shapen (meer spiermassa en minder lichaamsvet).

Omdat ik zelf vastliep in mijn eigen fitness journey, besloot ik om meer onderzoek te doen naar hoe ik langdurige resultaten kan blijven behalen.

Ik kwam er achter dat er veel onwaarheden zijn, maar ook dat veel mensen struggelen met het werken aan hun fitness doelen.

Het werd mijn missie om feiten van fabels te onderscheiden en anderen te helpen om te werken aan hun fitness doelen met mijn online fitness coaching.

Inmiddels vertaal ik die kennis alweer meer dan 10 jaar naar de praktijk en heb ik honderden mensen geholpen.

Ik ben jouw stok achter de deur en help jou met het ontwikkelen van vaardigheden die heel je leven meegaan.

personal trainer online

Onder begeleiding van Victor heb ik in een relatief korte tijd resultaten geboekt waarvan ik eigenlijk alleen maar had kunnen dromen. Bij alles wat Victor voor me gedaan heeft straalde gewoon kennis, professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Ik ben niet alleen fysiek veel sterker en beter geworden, maar dankzij Victor zijn kennis heb ik onwijs veel geleerd over o.a. trainingsmethodes en het optimaliseren van mijn levensstijl. Victor, bedankt!

Succesverhaal Rick Beijen

Rick

Online fitness coaching: mijn programma’s

Zie jij ook kansen om middels online fitness coaching aan je doelen te werken? Dan vind je hieronder een overzicht van wat je krijgt en een overzicht van mijn programma’s. Wat de online fitness coaching kosten zijn, hangt af van welk programma je kiest.

✅ Persoonlijk voedingsplan

✅ Hulp met etentjes buitenshuis

✅ Trainingsschema op maat

✅ Hulp met je houding verbeteren

✅ Aandacht voor je leefstijlfactoren, zoals slaap, ontspannen, je beweegpatroon, alcohol, etc.

✅ Wekelijks contactmoment via de app, mail of videobellen

✅ Stok achter de deur

✅ Toegang tot mijn fitness app, waarin je alles kan bijhouden

✅ Toegang tot de online community waar ik allerlei tips en handig bonusmateriaal deel

✅ Niet alleen online personal coaching, maar ook de mogelijkheid tot een personal training sessie op locatie

✅ Gratis toegang tot mijn cursus online afvallen t.w.v. €99

✅ Klantenbijeenkomsten op locatie

149/ per maand

Online fitness coaching basic

  • Alle bovengenoemde onderdelen
  • Intakegesprek
  • 1 wekelijks coachmoment via de mail of fitness app

249/ per maand

Online fitness coaching premium

  • Alle bovengenoemde onderdelen
  • Intakegesprek
  • 1 wekelijks coachmoment van 30 minuten middels videobellen
  • Mogelijkheid tot dagelijks contact via de mail of fitness app

Ik geloof er volledig in dat mijn programma’s effectief zijn en goed aansluiten op je leefsituatie. Heb jij na de 1ste maand geen resultaat? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Tevreden klanten over mijn online personal training

Van 2013 tot aan nu heb ik honderden mensen geholpen met hun fitness doelen. Mijn diensten worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6 op klantenvertellen.nl. Ook heb in 2021 en 2023 de review award gewonnen.

coachscore

Over een coachingstraject moest ik lang nadenken maar ik voelde ook dat ik zonder niet veel verder zou komen. Ik had geen zin in een roepende trainer naast me dus de mogelijkheid voor een online traject leek me wel wat. Victor had heel veel informatie op zijn website staan waaruit zijn expertise bleek. Met hem in zee gaan is uiteindelijk de beste beslissing gebleken die ik qua fitnessdoelen ooit heb genomen. Hij denkt mee, stelt haalbare doelen en stemt het programma heel goed af op je wat je wilt en nodig hebt. Ook op afstand motiveert hij je om net dat stapje extra te doen. Steeds als ik dacht dat meer er niet inzat, bleek dit wel zo te zijn. Aanvankelijk had ik hem nodig als stok achter de deur, maar inmiddels is de sportschool een leuke gewoonte geworden, en ga ik trouw minimaal 3 keer per week. Hoewel mijn BMI niet zorgelijk was, ben ik toch nog 6 kilo kwijtgeraakt.

Jannie

Ik ben nu een ruime 10% lichaamsvet lager, en heb wat kg’s spiermassa gegained! Maar ik ben misschien wel het meest blij hoe ik mij op persoonlijk en mentaal vlak heb ontwikkeld. Ik geniet nog veel meer van het proces en kan beter omgaan met twijfels en tegenslagen doordat ik op een fijne en open manier kan bespreken met Victor. Ik heb echt het gevoel dat hij mij begrijpt en passend advies kan geven en met mij meedenkt.

Martijn testimonial

Martijn

Voor mij heeft de afgelopen periode heel veel rust en energie opgeleverd. Mijn stresslevel is ontzettend gedaald, ondanks een zeer stressvol jaar. Ook heb ik gewoon zin om te trainen. De training is niet meer een verplichting maar een manier van ontspanning. Daarnaast ben ik ook tevreden over de bereikte fysieke resultaten. Tenslotte heb ik door de kortere trainingen meer tijd voor andere dingen. Voor iedereen die voor een langere periode lekker wil trainen en progressie wil maken; neem contact op met Victor. Hij helpt je bij het vinden van een balans tussen werk, gezin en training. Je zult er de rest van je leven profijt van hebben. Niet langer zelf ploeteren, maar maak een keuze, kies voor Victor.

Rick

Aanmeldingsformulier online fitness coaching

Ben jij er over uit waar je voor wilt gaan of wil je nog meer weten over de online fitness coaching? Vul dan het onderstaande formulier in!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over online fitness coaching

Hoe ziet het intakegesprek eruit?

Nadat je het bovenstaande formulier hebt ingevuld, neem ik binnen 24 uur contact met je op om je doelen te bespreken. Dit doen we via de mail of we plannen een afspraak in om te videobellen.

Hoe verloopt de online fitness coaching?

Je krijgt van te voren een uitnodiging voor de fitness app en instructies over hoe je gebruik maakt van de app en jouw schema’s. Tijdens ons eerste contactmoment loop ik alles met je door, zodat je een goede start kan maken! De eerste week heb je ook de mogelijkheid om vaker vragen te stellen, als je tegen dingen aanloopt.

Vanuit daar verloopt de online fitness coaching middels videobellen en/of contact via de fitness app/mail. Dit is afhankelijk van je voorkeuren en welk programma je kiest.

Hoe ziet 3 maanden online fitness coaching er globaal uit?

Elk programma bestaat uit 12 contactmomenten. Voor je eerste contactmoment krijg je het plan doorgestuurd. Dit plan nemen we gezamenlijk door. Tijdens elk contactmoment bespreken we jouw ervaringen en resultaten van de week. Je krijgt feedback en adviezen, zodat je na elk contactmoment weer door kunt!

Waarom duurt de online fitness coaching 3 maanden?

Je vergroot hiermee de kans op slagen aanzienlijk om te blijven werken aan je fitness doelen. Gedragsverandering is een lastig en langdurig proces. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met nieuwe gebeurtenissen, een terugval of mis je door omstandigheden een aantal dagen. Ik ben er om je hierdoor heen te helpen, zodat wanneer deze situaties opnieuw plaatsvinden je koerst behoudt.

Je doet de vaardigheden op hoe je hier het beste mee om kan gaan. Dit gaat allemaal wat lastiger als de coaching van korte duur is. Je haalt er dan niet alles uit wat je eruit zou kunnen halen.

Zit ik vast aan de 3 maanden coaching.

Je gaat een commitment aan van 3 maanden. Uiteraard kunnen er onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden, waardoor je bent genoodzaakt om de online fitness coaching te staken. Denk hierbij aan een ongeluk, een naaste die komt te overlijden, verlies van je baan, etc. Dan heb je de mogelijkheid om het te pauzeren of het contract te ontbinden.

Wat nu als als ik geen resultaat behaal met online fitness coaching?

Ik geloof er volledig in dat mijn programma’s effectief zijn en goed zullen aansluiten op je leefsituatie. Heb jij je volledig ingezet en na de 1ste maand geen resultaat? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Kan ik de online fitness coaching verlengen?

Dat kan zeker. Dit verloopt via een maandelijkse abonnementsdienst. Meer info hierover volgt tijdens je programma.

Is het een streng programma?

Nee zeker niet. We gaan gezamenlijk op zoek naar wat het beste binnen jouw huidige leefsituatie past. Je hoeft geen dingen te doen die je niet kunt volhouden. Er zal geen onnodige druk op je worden uitgevoerd, maar wordt er gekeken naar praktische oplossingen om jou op weg te blijven helpen.

Hoe komt het dat de online fitness coaching kosten zo hoog zijn?

Ik snap dat het een investering is! Als we kijken naar de online fitness coaching kosten, dan zijn deze in verhouding een stuk goedkoper dan wanneer je bijvoorbeeld personal training zou afnemen. De investering die je doet kun je opdelen over heel je leven, want je gaat er heel je leven profijt van hebben. 🙂

Als we kijken naar concurrenten die online coaching of online personal training aanbieden dat goedkoper is dan 100 euro per maand, dan is dat in veel gevallen geen maatwerk. Je mag dan kritisch zijn over de kwaliteit die je krijgt.

Vragen over de voedingsbegeleiding van online fitness coaching

Krijg ik een voedingsschema?

Je krijgt geen standaard voedingsschema. We gebruiken jouw voedingspatroon als basis om hier stap voor stap verbeteringen aan te brengen. Dit maakt het makkelijker om vol te houden. Ook krijg je calorie- en macronutriëntdoelen per maaltijd.

Moet ik calorieën bijhouden?

Calorieën bijhouden is optioneel. Je hoeft in principe geen calorieën bij te houden om resultaten te behalen. In sommige gevallen kan calorieën bijhouden handig zijn om bewuster te worden.

Sluit het voedingsplan aan op wanneer ik buitenshuis eet?

Ja zeker. Tijdens de online fitness coaching krijg je tips en strategieën hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Moet ik voedingssupplementen aanschaffen?

Je kunt in de basis perfect resultaat behalen zonder voedingssupplementen. Ik geef alleen adviezen voor supplementen om eventueel voedingstekorten te voorkomen, voor de gezondheid en ter bevordering van sportprestaties.

Vragen over de trainingsbegeleiding van online fitness coaching

Hoe ziet het trainingsschema eruit?

Het trainingsschema is afgestemd op je voorkeuren, mogelijkheden qua materiaal en je belastbaarheid. Je krijgt instructies van de oefeningen en een gids waarin ik meer diepgang besteedt aan de indeling en opbouw van jouw trainingsschema. De trainingen kun je in de fitness app bijhouden. Je kunt op een overzichtelijke manier jouw progressie terugzien.

Het schema is niet statisch. Er vinden veranderingen plaats op basis van progressie en hoe je belastbaarheid op dat moment is. Plezier en duurzaam resultaat staan op 1!

Hoe vaak per week moet ik trainen?

Dit is afhankelijk van je leefsituatie. Heb je weinig tijd? Dan kun je met 2x per week trainen al mooie resultaten behalen. Is je belastbaarheid goed en wil je het optimale eruit halen, dan kun je uitgaan van minimaal 3 sessies per week.

Is het verplicht om filmpjes te maken van mijn houding?

Nee hoor. Maar het is zeker iets waarmee je nog meer meerwaarde uit de online fitness coaching haalt. Je hebt ook de mogelijkheid om tegen betaling langs te komen voor personal training of dat ik op jouw locatie langskom.

Kan ik de online fitness coaching combineren met thuis trainen?

Dat kan zeker. Ik begeleid heel wat klanten die liever thuis trainen i.p.v. naar de sportschool gaan. Met een minimale investering voor thuis, kun je heel veel uit je trainingen halen. In mijn artikel ‘krachttraining voor thuis‘ lees je meer over de voordelen en welk trainingsmateriaal handig is om gebruik van te maken. Ik kan je uiteraard ook helpen met het kiezen!

Kan ik de online fitness coaching combineren met andere sporten?

Ja zeker. Krachttraining kan als hoofdonderdeel of als ondersteuning worden gedaan om andere sportprestaties te verbeteren, zoals bijvoorbeeld hardlopen. Ik stem alles goed op elkaar af, zodat je goed kan blijven herstellen.

Vragen over de extra’s van online fitness coaching

Wat is de cursus online afvallen?

In mijn cursus online afvallen behandel ik de theorie van hoe je langdurig afvalt en geef ik hierbij praktische hulpmiddelen die jou ondersteunen met het afvallen. Wil je meer leren over afvallen of over gedragsverandering in het algemeen? Dan is mijn cursus online afvallen zeker een goede aanvulling op de coaching!

Hoe ziet de personal training eruit?

Tijdens de personal training sessie behandelen we alle oefeningen van jouw schema, zodat jij er zeker van bent dat je alle oefeningen goed uitvoert. Deze training vindt plaats in Almere of kom ik kom bij jou langs op locatie.

Hoe ziet de klantenbijeenkomst eruit?

Tijdens de klantenbijeenkomst nodig ik klanten uit om een interessant onderwerp te behandelen waar vraag naar is en behandel ik een aantal belangrijke oefeningen om te werken aan je technieken. De workshop is op een centrale locatie in Nederland en duurt hooguit 3 uur.

Nog meer vragen over online personal coaching?

Staat je vraag er niet tussen en wil je deze graag stellen?

Neem contact met me op. 🙂

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt gratis een link naar mijn Recomp zone gids ebook.
[mc4wp_form id=”6162″]